La Jetoane

Suntem aici sa te
ajutam cu informatii

Cat de mare trebuie sa fie suprafata de teren pe care se poate amenajata o spalatorie La Jetoane?

Acest aspect este direct proportional cu numar de boxe de spalare pe care le aveti in vedere pentru proiect. Nu reprezinta sub nicio forma o regula dar noi recomandam ca fiecarei boxe de spalare sa ii corespunda o suprafata de minim 300mp, recomandare pe care o facem pentru eficientiza fluxul de potentiali clienti. In vederea alegerii locatiei potrivite ve-ti fi consiliat de catre echipa LA JETOANE.

Nu am nici cea mai mica idee ce acte si avize imi trebuie pentru dezvoltatea si derularea activitatii. Cine ma ajuta?

Ca francizant LA JETOANE beneficiati de consultanta pe tot parcursul implementarii proiectului. Venim in ajutorul dvs. cu planul de afacere detaliat. Toate aspectele legale necesare derularii activitatii sunt cuprinse in acest plan de afacere.

Nu am nicio experienta anterioara in acest domeniu si nici nu stiu in ce masura m-as descurca cu derularea etapelor proiectului. Cum procedez?

In ultimii 2 ani am dezvoltat armonios activitatea locatiei LA JETOANE din Iasi, perioada in care am reusit sa eficintizam procesul de dezvoltare a afacerii, prin simplificarea multor etape si incheierea multor parteneriate cu diversi furnizori natioanali sau internationali. Tot acest know-how va fi transferat catre dvs. ca si francizant si va va ajuta in derularea activitatii.

Integrat într-o afacere existenta pe piata de profil, în ce măsură trebuie să se asemene locatia noua cu cele deja existente?

Proiectul La Jetoane implica alinierea la anumite standarde in ceea ce priveste amenajarea spatiului existent si design-ul general al locatiei. Toate aspectele implicate se discuta intre beneficiarul proiectului(francizant), francizor si arhitectul desemnat pentru proiectul in cauza.

Ce trebuie sa stiu despre echipamente si de unde le pot achizitiona?

Conceptul LA JETOANE se bazeaza pe oferirea de servicii de calitate de cea mai inalta calitate clintilor finali. Echipamentele pe care le folosim in activitatea noastra sunt cheia acestei calitati. Dvs. ca si francizant ve-ti beneficia de consultanta in alegerea echipamentelor pentru obtinerea unui raport pret/calitate cat mai bun. De asemenea etapele de ansamblare, montare si punerea in functiune a echipamentelor revine in sarcina noastra.

De unde ma aprovizionez cu produsele de spalare si ce trebuie sa stiu despre acestea?

Calitatea este numitorul comun in tot ceea ce facem. Produsele folosite de noi destinate spalarii si intretinerii autovehiculelor sunt de cea mai buna calitate si respecta toate regulile referitoate la protectia mediului inconjurator in vigoare. Contractul aflat in derulare cu furnizorul de produse va fi transferat si catre francizant, asta insemnand costuri mai mici de achizitie chiar de la prima comanda.

Cum imi promovez afacerea in cel mai eficient mod?

Va spuneam ca LA JETOANE este un concept unic pe piata din Romania si pentru ca integreaza o parte de marketing de produs. Campaniile de marketing impreuna cu o agentie de pe care le derulam vizeaza foarte multe categorii de clienti pe care ii abordam pe toate canalele posibile(Social Medial, street advertising, sampling si altele). Promovarea initiala este inclusa in pachetul de franciza si doreste sa aiba un impact cat mai pronuntat in cel mai scurt interval de timp de la deschiderea locatiei. Promovarea pe care o efectuam este si de tip continuu intrucat 50% din redeventa platita lunar se intoarce catre francizant sub forma de promovare.

Sunt atat de norocos incat am reusit sa derulez un proiect pe fonduri europene sau guvernamentale. Franciza poate fi parte din acest proiect?

Felicitarile noastre pentru acest fapt. Putem deveni parteneri si prin achizitionarea drepturilor de franciza prin intermediul acestor tipuri de finantare intrucat achizitionatea de francize constitue o cheltuiala eligibila in cele mai multe cazuri.

Mai am n+1 intrebari.
Cum vi le adresez?

Va respundem prompt la toate intrebarile legate de LA JETOANE. Folositi formularul de mai jos pentru clarificarea oricaror aspecte. Scrie-ne

//google maps key