La Jetoane

Despre noi

2013 toamna, Iasi, Romania. Conceptul de a spala o masina in regim de self-service, practic inexistent.

Povestea si dezvoltarea brandului La Jetoane a plecat de la dorinta fondatorului, Andrei Taranu, de a oferi clientilor sai o spalatorie in care compromisurile ce vin la pachet cu ideea de self-service, sa fie eliminate complet.

Dupa cea mai scurta analiza de piata din istorie, pentru ca nu exista piata, Andrei a considerat ca singura locatie de spalare self-service din Iasi, in 2013, nu poate emite nicio pretentie la un serviciu calitativ asa ca a inceput sa perfectioneze reteta.

Desi la inceput a fost cea mai contestata idee de afacere, tinta era una clara: o locatie de spalare in care clientii sa aiba increderea de a o numi “Propria ta spalatorie”.

Inarmat cu o locatie centrala, de care clientii se impiedicau in tranzitul lor zilnic, cu echipamente dimensionate corect pentru procesul de spalare si consumabile gata sa inlature chiar si blesteme, pariul a fost castigat.

Toate acestea au contituit premiza pentru dezvolatea unui lant de spalatorii self-service in Iasi, lant ce in prezent, numara 4 locatii de spalare.

6 ani de reusite, probleme, interactiuni cu clienti si furnizori au creat un bagaj de cunostinte pe care Andrei il considera suficient pentru a dezvolta acest business in toata zona Moldovei.

La Jetoane