La Jetoane

Spalatoria auto self service. Perspectiva unui client

Era si timpul ca astfel de spalatorii auto(n.r. self-service) sa se impuna pe piata de profil din Romania. “Vesticii” se bucura de astfel de servicii de multi ani, iar acum incepem sa ii prindem din urma pe acest segment. In curand vremurile cu “boss, ce ii fac?” vor fi complet inlocuite de alternative normale in care un posesor de autovehicul si-l intretine dupa bunul plac in locatii de spalare cu autoservire.

Ghidul complet pentru a avea cea mai buna experienta intro locatia de spalare self-service

  • Research. Daca consideri ca de acum inainte treci in tabara self-service, documenteaza-te un pic despre locatiile de spalare din apropierea ta. Un punct bun de inceput il reprezinta analiza paginilor de social media a spalatoriilor. Administratorii locatiilor care vor sa dea dovada de respect fata de clientul final, incearca o comunicare curata si corecta pe medii de socializare. Pe aceste pagini de social media poti obtine detalii despre dotarile locatii pe care o vizezi, produsele folosite si dupa o analiza a review-urilor, iti poti face o parere cat de cat generala. Nu reprezinta o regula, dar o lipsa de comunicare in on-line de regula denota o lipsa de interes fata de interactiunea cu clientul final si de cele mai multe ori denota si anumite compromisuri introduse in procesul de spalare.
  • Orientarea in spatiu. Odata ajuns la locatia aia care ti-a facut o impresie buna, sau poate cea mai apropiata de tine, asigura-te ca intelegi dotarile spalatoriei in materie de spalare exterioara si curatare interioara. Te ajuta mult sa stii “pe ce butoane” sa apesi cand esti cu echipamentul in mana si trebuie sa te apuci de treaba. Risti sa nu obtii rezultatele asteptate, in cazul in care te-ai incurcat in programele de spalare sau cele de la echipamentul auxiliar.
  • Cat costa? Piata de profil s-a dezvoltat atat de mult incat acum exista spalatorii care accepta plata cu bancote, monezi si contactless prin card bancar, iar in urma platii sa ti se puna la dispozitie jetoane valorice sau carduri valorice pentru a fi folosite in echipamentele de spalare si auxiliare. Asigura-te ca intelegi costul practicat, timpul obtinut pentru acel cost si modalitatea de operare a echipamentelor(jetoane sau carduri).
  • La spalat cu ea! In momentul in care mergi cu masina la spalatorie, esti pe deplin constient de gradul de murdarie a masinii si eventual de situatiile exceptionale care se regasesc pe caroserie(diverse solutii, urme lasata de pasari, etc.). Modalitatea in care interactionezi cu echipamentul de spalare este in relatie directa cu acest grad de murdarie si totodata rezultatul obtinut obtinut v-a fi in relatie directa cu abilitatea ta de a intelege procesul de spalare.